Je autorijbewijs halen kan op allerlei manieren. Afhankelijk van de tijd die je over de opleiding wilt doen, kun je kiezen voor een reguliere of een spoedopleiding. Aan de hand van een intakeles wordt een indicatie gegeven over de hoeveelheid te volgen lessen. In overleg wordt de meest geschikte rijopleiding samengesteld. Ook wordt tijdens deze intakeles besproken op welke manier je je theoriecertificaat wilt behalen. Kijk voor meer informatie hierover onder het kopje theorielessen.

Reguliere rijopleiding

De reguliere rijopleiding houdt in dat je tenminste één lesuur van 60 minuten per week volgt. Afhankelijk van de tijd die je over de rijopleiding wilt doen, kun je meerdere lessen per week nemen. Het volgen van rijlessen in de vorm van blokuren (een rijles van twee aaneengesloten lesuren) behoort ook tot de mogelijkheden.

Spoedopleidingen

De mogelijkheden voor spoedopleidingen zijn divers. Het kan al vanaf 10 dagen! Niet iedereen is hiervoor geschikt. Daarom zullen wij aan de hand van de intakeles een eerlijk advies geven over de haalbaarheid. Je zult voor aanvang van de spoedcursus in ieder geval in het bezit moeten zijn van een theoriecertificaat.

De 10-daagse spoedopleiding houdt in dat je 10 dagen achter elkaar 4 uur per dag rijles hebt. Op de 6e dag ga je op Tussentijdse Toets en de 11e dag ga je op rijexamen. Wanneer je graag met spoed je rijbewijs wilt halen, maar nog nooit in een auto hebt gereden of al eens bij een andere rijschool les hebt gehad, is deze opleiding een aanrader.

Rijschool-Rijtop-5_web

GEGARANDEERD VOOR EEN VASTE PRIJS JE RIJBEWIJS


Prijzen:

  • Losse lesprijs (rijles van 60 minuten) € 46,50
  • Losse lesprijs automaat € 49,50
  • Tussentijdse toets (TTT) € 175,-
  • Examen € 255,-
  • Eenmalige eigenverklaring   € 47,50
  • Losse online theoriecursus  € 65,-

Spoedopleiding

10-daagse € 1980,- (40 lesuren, incl. , online theorie cursus, TTT en Examen)

Al onze pakketten kunnen gespreid betaald worden zonder extra korting. Betaal je in 1 keer dan krijg je € 50,- Korting
Naam pakket Prijs pakket Info pakket
Startpakket €    949 incl. 20 lessen online theorie cursus + praktijk examen
40-lessenpakket €    2050 incl. TTT + praktijk examen en online theorie cursus
36-lessenpakket €    1875 incl. TTT online theorie cursus praktijk examen
32-lessenpakket €    1725 incl. TTT online theorie cursus en praktijk examen